Penkkirivit täyttyivät nälkäisistä kuulijoista 15.10.2013

Viro, Lasnamäki 4.-5.10.2013
 
Penkkirivit täyttyivät nälkäisistä kuulijoista

VEry-tiimiläiset suuntasivat ruokatarpeita täyteen lastatulla pakettiautolla aikaisin perjantaiaamuna kohti Viron maata. Kokoonnuimme yhdessä keskustelemaan, jakamaan ja rukoilemaan yhteisen näyn puolesta. Rukoilimme, että Jumala selkeästi näyttäisi suunnan eri työalueisiin, jotka Hän on VEryn kautta nyt avannut, että saisimme kulkea siunattuja polkuja pitkin.


Lauantaina meillä oli evankeliointikokous Lasnamäen Lindakivessä Andruksen ja Juhan johdolla. Ihmisiä saapui sankoin joukoin saliin kuuntelemaan evankeliumin ilosanomaa. Penkkirivit täyttyivät nälkäisistä kuulijoista niin, ettei kaikille riittänyt istumapaikkoja.( reilu 130 heng.) Oli siunattu olo. Jumala vetää hyvyydellään ihmisiä puoleensa ja haluaa ravita heidät niin hengenravinnolla, kuin ruumiintarpeillakin. Narvasta oli saapunut ylistysryhmä palvelemaan ja johtamaan meitä Herran eteen. Yhdessä saimme ylistää ja palvoa Herraamme meidän vapahtajaamme.


Zannan tulkatessa venäjäksi, Riitta, Kalle ja Merja todistivat Jumalan rakkaudesta. Kuinka Jumalan ihmeellinen, rakkaudellinen voima veti heitä puoleensa ja kuinka Jumala antaa kaikki synnit anteeksi rakkaan poikansa Jeesuksen ristintyön kautta. Eija lauloi taivaallisia lauluja ja koko sali täyttyi  suloisista sanoista ja sävelistä.


Salissa istui kaikenikäisiä, nuoria ja vanhoja. Nuori äiti lastensa kanssa. Kaksi raavasta elämän nurjapuolta nähnyttä miestä istuivat hiljaa kuunnellen. Toinen pyyhkii poskelle vierähtäneitä kyyneleitään kämmenellään. Taivas on tullut lähelle. Jeesus etsii kadonneita lampaitaan ja kolkuttaa sydämen ovella. Juha kutsui ihmisiä pelastukseen ja armoistuimen eteen. Toistakymmentä kättä nousi tahtoen ottaa vastaan Jeesuksen Kristuksen elämäänsä. Ihmiset olivat nälkäisiä ja janoisia ja he tahtoivat, että heidän puolestaan rukoillaan.


On ilo palvella elävää Jumalaa, joka toimii tänäkin päivänä. Jumala kohtasi ihmisiä heidän kärsimyksissään ja tarpeissaan. Jumala ei koskaan hylkää, eikä jätä, vaan armossaan ravitsee ja lohduttaa tiellä kulkijaa. Jumalan sydämellä on rikkinäiset, heikot ja köyhät ihmiset. Rakkaudellaan Hän haluaa täyttää köyhän vatsan ja ravita nääntyneen sielun.


Kiitos kuuluu teille kaikille, jotka omalla paikallanne olette mukana tässä hedelmällisessä kokonaisvaltaisessa laupeudentyössä rukouksin ja omastanne antaen.


Jumalan armosta, kaikkien mukana olleiden VEryläisten puolesta, Siunaten CarolaSomistekuva

Somistekuva