Jumalan Aika Mäntässä

Jumalan Aika Mäntässä

Vuoden ensimmäiset Jumalan Aika -kokoukset pidettiin Mäntän Helluntaiseurakunnassa tammikuussa. Lauantai-iltapäivänä paikalle tuli 60-70 kuulijaa ja illan kokoukseen vielä kymmenkunta lisää. Jo ensimmäisen kokouksen jälkeen tuli esille parikymmentä ihmistä etsimään uudistusta hengelliseen elämäänsä esirukouspalvelu kesti pitkään. Tauon jälkeen jatkettiin iltatilaisuudella ja sanoma jatk... Lue lisää »

Vankiloissa jälleen

Vankiloissa jälleen

Kolmen vuoden jälkeen teimme jälleen evankeliointimatkan Latvian vankiloihin. Tauon jälkeen vankiloihin oli tullut uusia vankeja ja valtaosa “kokousväestä” koostui heistä. Oli hienoa julistaa evankeliumia tällaiselle joukolle.  Jelgavassa paikalle tuli parikymmentä miestä ja heidän myönteinen asenteensa tilaisuuteen oli hyvin nähtävissä. Laulupuolella oli nyt vastuussa vain Vihtori Muhujärvi. Pavel Pesonen kerto... Lue lisää »

Vuosi 2022

Vuosi 2022

Vuosi 2021 Pandemian hellittäessä saimme järjestää jälleen enemmän kokoustoimintaa. Suomessa järjestimme Jumalan Aika -kokoustapahtumia Sastamalassa, sekä Vapaakirkossa että Helluntaiseurakunnassa. Näissä yhteensä neljä kokousta koska tapahtumapäivissä oli aina kaksi tilaisuutta. Kangasalla oli myös kaksi tilaisuutta. Kokouksissa oli runsaasti väkeä paikalla. Sastamalan Vapaakirkon pastori sanoi että tapahtuma oli heil... Lue lisää »