Laupeudentyötä Lasnamäellä 02.09.2013

Viro, Lasnamäki,13.7.2013
 
Laupeudentyötä Lasnamäellä

Lasnamäellä oli n. 90 ihmistä kuuntelemassa ja osallistumassa kokoukseen.

 

Enimmäkseen mummoja, mutta joukkoon oli eksynyt muutama mieskin. Yksi äiti lapsen kanssa. Andrus alusti ja johti yhteiseen ylistykseen. Eija lauloi ja itse todistin Jumalan rakkaudesta ja huolenpidosta Psalmi 23 pohjalta. Myös eräs paikallinen mummo piti todistuspuheenvuoron. Andrus myös puhui "saarnasi" ja esitti alttarikutsun. Kukaan ei tullut siinä vaiheessa esille, mutta kun olimme jakamassa Eijan kanssa lappuja ja ruokakasseja, oli muutama mummu tullut rukoiltavaksi. Andrus hoiti sen puolen yhdessä tulkin kanssa. Andruksen mukana oli venäjänkielinen tulkki Rita, joka on kova rukoilemaan. Elvi oli estynyt tulemasta kokoukseen. Kokous sujui joustavasti, eikä esiintynyt mitään häiriöitä. Kokous kesti reilun tunnin. Loput ruokakasseista jätimme Andrukselle.

 

Oli taas hienoa käydä Lasnamäessä paikanpäällä. Muistaa taas paremmin myös rukoilla ihmisten ja asioiden eteenpäinmenemisen puolesta.

Erityisesti korostui laupeudentyö. Muistutus siitä, kuinka Jeesus oli armahtavainen ja laupias. Olin asiasta Jumalan puhuttelussa matkan jälkeen. Kuinka Hän rakastaa laupeutta. Kuinka nämä ihmiset ovat Hänen sydämellään. Kuinka Hän haluaa, että laupeudentyö jatkuu näiden ihmisten keskuudessa.

 

Kiitollisena mukana olleena –Caro


Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva