"Olemme tavoittaneet tuhansia Lasnamäellä..." 20.05.2013

Viro, Lasnamäki 3.5.2013
 

Sataneljäkymmentä ihmistä kokoontui jälleen perjantai-iltana Lasnamäellä kulttuuritalolle kokoukseen. Meitä oli Suomesta mukana Eija, Igor ja Juha ja Tallinnasta tulivat Andrus ja Elvi. Vaikka kaikki eivät taaskaan saaneet istumapaikka niin ihmisillä on kuitenkin aito halu tulla hengelliseen kokoukseen. 


Mukana oli paljon niitä jotka ovat kokouksissa tulleet uskoon ja samoin myös paljon ensikertalaisia. Saarnasin halvaantuneesta miehestä joka laskettiin Jeesuksen jalkojen juureen ja siitä mikä on jokaisen ihmisen suurin tarve - syntien anteeksisaaminen. Laulujen, puheenvuorojen ja saarnan jälkeen vähintään puolet kuulijakunnasta halusi nousta ylös vastaanottaakseen Jeesuksen ja tehdäkseen parannuksen elämässään. Ihmisillä on aito halu kohdata Jumala todellisena pelastajana. Hengellinen kirjallisuus kelpaa erittäin hyvin ihmisille ja he tulevat oma-alotteisesti hakemaan sitä itselleen.  Rukoilimme myös sairaiden puolesta ja jaoimme tarvitseville ruokakasseja pihalla olevasta autostamme. Eräs nainen tuli vielä ennen poislähtöämme sanomaan: ”Ihmiset uskovat teitä!” 


Tämän työn kautta olemme tavoittaneet useita tuhansia ihmisiä Lasnamäellä kolmen ja puolen vuoden aikana. Olemme saaneet kylvää Jumalan sanaa runsaasti ja myös ”leikata” satoa runsaasti. Olemme saaneet jakaa tuhansia ruokakasseja köyhille perheille, vanhuksille ja puutteenalaisille. Olemme saaneet rukoilla satojen ihmisten puolesta jotka ovat halunneet tulla uskoon. Kiitämme Jumalaa tästä ovesta jonka Hän on aukaissut evankeliumin työlle!


Kiitämme myös sinua joka olet tehnyt ja teet sen mahdolliseksi lahjoitustesi ja esirukouksesi kautta. Jumalan taivas yksin tietää mitä niin monissa sydämissä on tapahtunut näinä vuosina.  


Juha, Eija, IgorSomistekuva

Somistekuva