Uskoontuloja ja Hengen täyteyttä 24.04.2013

Viro, Elva 12.-14.4.2013
 
Uskoontuloja ja Hengen täyteyttä

Very:n naiset, Merja, Eija ja Carola suuntasivat aikaisin perjantaiaamuna kohti Tartonmaata Elvaa. Ruokaa ja vaatteita täyteen lastatulla autolla.

Meidät oli kutsunut pastori Peter, Elvan Baptistiseurakunnasta, viettämään aikaa heidän kanssaan jakaen Jumalan rakkautta sanoin ja teoin. Tulkkina meillä toimi Elvalainen Eta, joka tällä hetkellä asuu Suomessa Ilmajoella perheensä kanssa.

Perjantaina meillä oli nuortenilta seurakunnalla, johon kerääntyi n. 30 nuorta ja vähän vanhempaakin yhdessä ylistämään Jumalaa. Tässä kokouksessa saimme todistaa, kuinka on tärkeää tehdä jo nuorena oikeat valinnat elämässä. Kuinka monelta ikävältä asialta voi säästyä, kun valitsee Jeesus tien.

Lauantaina päivällä oli perhekokous, johon saapui yli 130 henkilöä, lapsia ja heidän vanhempiaan. Myöskin isovanhempia oli mukana. Lapset olivat harjoitelleet omaa ohjelmaa, jota oli ilo seurata, kun he esittivät täydellä antaumuksella. Saimme kaikki yhdessä laulaa Jumalalle ylistystä ja jakaa Jumalan sanaa ja todistaa Jumalan rakkaudesta. Ilmapiiri oli hyvin rento ja välitön. Ja siinä huokui Jumalan hyvyys meitä kaikkia kohtaan. Kokouksen lopuksi aterioimme yhdessä.

Lauantai-iltana meillä oli naisten kokous. Johon kokoontui parisenkymmentä naista eri seurakunnista. Ilmapiiri oli hyvin lämminhenkinen ja meillä oli hengellinen yhteys toistemme kanssa Jeesuksessa Kristuksessa. Saimme siellä palvella toinen toistamme, rakastaen, rohkaisten ja lohduttaen.

Sunnuntaikokouksessa Merja sai jakaa Pyhästä Hengestä ja ylistyksestä. Yhdessä saimme todistaa, että tarvitsemme Pyhän Hengen voimaa joka päivä.

Kaiken kaikkiaan matka oli hyvä ja antoisa. Ja ennen kaikkea saimme olla Pyhän Hengen johdatuksessa. Raamatussahan sanotaankin, että antaessaan saa. Ja me kaikki voimme yhtyä siihen iloon nähdä, kuinka muutamat (4 heng.) halusivat antaa elämänsä Jeesukselle ja kuinka seurakunta sai virvoitusta ja rohkeutta mennä eteenpäin Jumalan valitsemalla tiellä. Kuinka anova saa, etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan.

Jumalan armosta, kaikkien puolesta, mukana olleena, Carola

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva