"Sadonkorjuuta" Tallinnassa 22.03.2013

Viro, Tallinna 1.-2.3.2013
 

Tallinnan Lasnamäellä pidimme perjantai-iltana jälleen evankelioinitikokouksen jonne saapui n 120 kuulijaa. Istuinpaikat täyttyivät kaikki ja ryhmämme aloitti tilaisuuden. Kysyessäni moniko on näissä kokouksissa ensimmäistä kertaa noin kolmasosa nosti kätensä ylös. Sama tapahtui kun kysyin moniko on tullut uskoon näissä kokouksissamme. Jumalan työ ihmisten sydämissä ja ilo nähdä sen kantavan hedelmää. Andrus Lukas kertoi jälleen myös viikoittaisista tilaisuuksistamme samassa paikassa.

 

Vihtori Muhujärvi ohti alussa lauluilla ja sanan saarnalla kokousta alkuun, Katja Lindeman toi todistuksen Herrasta ja Eija Riikola lauloi ja todisti Jeesuksen pelastavasta voimasta. Kuulijakunta oli jälleen erittäin vastaanottavainen. Ilmapiiri oli rauhallinen ja tarkkaavainen sille mitä sanottiin. Lopussa julistin evankeliumia ja pyytäessäni jälleen ihmisiä vastaanottamaan Jeesuksen pelastajakseen ja Herrakseen vähintään puolet kokousväestä nousi seisomaan.

 

Lauantaina osa ryhmästä, Vihtori, Merja ja Katja lähtivät Tallinan Koplin alueelle jossa Söbra Käsi yhdistys jakaa köyhille ihmisille ruokaa ja evankeliumia. He pitivät kokousta ruoanjaon yhteydessä ja useat halusivat myös siellä tehdä uskonratkaisun Jeesuksen puoleen. Samaan aikaan pidimme Lasnamäellä pienen hengellisen ”konserttitilaisuuden” jonne tuli myös Narvan Jumalan Sana seurakunnan lauluryhmä. Kolmisenkymmentä kuulija tuli mukaan tähän tilaisuuteen ja myös siellä saimme rukoilla joidenkin puolesta. Kiitos Jumalalle jälleen tästä mahtavasta viikonlopusta! 

 

Matkalla mukana: Juha, Pavel, Merja, Eija, Vihtori, Katja 

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva