SANAN NÄLKÄÄ LASNAMÄELLÄ 22.02.2013

Viro, Lasnamäki 1.-2.2.2013
 
SANAN NÄLKÄÄ LASNAMÄELLÄ

Tallinnan Lasnamäellä tuolit loppuivat kesken kokoussalista koska väkeä tuli paikalle niin paljon. Olimme varautuneet 140:n ruokakassin jakoon mutta paikalle tuli 160 ihmistä. Olemme saaneet käyttöömme jälleen ”sivusalin” jonne on laitettava aina erikseen irtotuolit paikalle mutta väkimäärä yllätti meidät.

Saimme kokouksen kuitenkin pidettyä pienellä kokoonpanolla, Andrus Lukas, Kalle Koiso, Elvi tulkkina ja minä. Kuulijakunta oli hyvin tarkkaavainen koko ajan. Vaikka kaikki eivät mahtuneet istumaan oli hyvin rauhallinen ja vastaanottava ilmapiiri. Andrus johti tilaisuutta ja vastasi musiikkipuolesta laulaen sekä soittaen kitaraa ja huuliharppua yhtä aikaa. Kalle saarnasi evankeliumia ja minä kerroin Jeesuksen voimasta parantaa ihminen. Hyvin monet halusivat jälleen antaa elämänsä Herran johtoon ja vastaanottaa Hänet pelastajakseen. Eräs mies joka teki ratkaisunsa sinä iltana tuli kokouksen jälkeen puristamaan kättäni ja sanoi tuovansa vaimonsa ja lapsensa seuraavaan kokoukseen mukaan. Lähes kaikki kirjallisuus mitä meillä oli mukana meni myös hyvin halukkaasti ihmisten mukaan.

Ihmisten jano kuulla ja vastaanottaa evankeliumi oli niin vahva että päätimme seuraavan kerran järjestää kokouksen kahtena päivänä peräkkäin.

 Juha

Somistekuva

Somistekuva