Tallinna Lasnamäki 27.01.2013

Viro, Lasnamäki 11.1.2013
 
Tallinna Lasnamäki

 

Tallinnan Lasnamäellä pidimme vuoden 2013 ensimmäisen kokouksen perjantai-iltana. Tuulinen ja kylmä ilma ei ollut esteenä ihmisille tulla kuulemaan hyvää sanomaa sekä saamaan myös ruokakasseja. Kasseja jaettiin tällä kertaa 120kpl.

Kokouksessa oli rauhallinen ilmapiiri ja ihmiset kuuntelivat hyvin tarkkaavaisesti evankeliumin julistusta. Andrus Lukas aloitti kokouksen puhuen Jumalan rakkaudesta ja lauloi muutaman laulun sekä johti ihmisiä ylistämään Jumalaa. Vaikka kuulijakunnassa on paljon uusia ja uskosta osattomia ihmisiä niin ihmiset osallistuivat luontevasti kaikkeen.

Kalle Koiso puhui evankeliumin selkeästi ja ymmärrettävästi ja minä kerroin lopuksi Jeesuksen parantavasta voimasta ja kyvystä muutta meidän elämämme. Saarnattu Jumalan sana vaikuttaa aina kuulijoissa ja niin nytkin. Ehkä kaksikymmentä kättä nousi ylös kun kysyin moniko sinä iltana ensimmäistä kertaa elämässään rukoili Jeesusta luovuttaaksen elämänsä Hänen johtoonsa. Kaksi nuorta miestä jotka olivat tulleet istumaan aivan eturiviin olivat myös mukana tuossa joukossa. Jumalan armo kosketti jälleen kaipaavia sydämiä. Tilaisuuden rukoilimme myös monen sairaan puolesta.  

Lasnamäellä alkavat myös jälleen jokaviikkoiset tiistai-illan tilaisuudet joista Andrus Lukas vastaa. Monet olivat jo ehtineet kaivata näitä kokoontumisia joita ei ollut ollut mahdollista pitää viime syksyn aikana tilanpuutteen tähden Lindakivi kulttuuritalossa.

Juha

 

Somistekuva