neljä päivää 18 tilaisuutta 27.12.2012

Latvia 25.-29.11.2012
 
neljä päivää 18 tilaisuutta

 Toinen kouluvierailuviikko Latviaan tehtiin marraskuun lopussa. Nyt matkalla olivat Kari Korhonen, Jukka ja Aleksi Mäkinen, Kirsti Männistö, Pavel Pesonen ja Linda Rauhamäki tulkkina ja minä.

 

Tilaisuuksia neljän päivän aikana oli yhteensä 18. Siinä olivat oppitunnit pienemmille lapsille ja teini-ikäisille sekä vanhempainillat joita oli kaksi. Lapsille esitettiin nukketeatteria ja muuta lastenohjelmaa teemana joulun sanoma meille. Kari Korhonen puhui teineille sekä vanhempainilloissa käsitellen huumemaailmaa ja Jeesuksen voimaa vapauttaa riippuvuuksista. Pavel Pesonen toi oman todistuksensa Jeesuksen voimasta elämässään. Pavel itse vapautui Jumalan ihmeeen kautta nuorena miehenä Latviassa asuessaan. Opettajat olivat hyvin kiitollisia vierailuistamme koska sanoma puhutteli myös oppilaita voimakkaasti.

  

Olemme syksyn aikana saaneet vierailla yhdeksällä eri paikkakunnalla ja saavuttaneet n 1700 ihmistä vierailujen kautta. On ollut upeaa nähdä kuinka kiitollisesti meidät on otettu vastaan kaikkialla. Kaksi opettajaa on halunnut tehdä myös vierailustamme jutun omien paikkakuntiensa paikallislehtiin.


Juha


Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva