evankeliumi latvian kouluihin 21.11.2012

Latvia 19.-26.10.2012
 
evankeliumi latvian kouluihin

Osallistuminen Latvian uskonnonopettajien konferensseihin toi nyt ensimmäisen mahdollisuuden vierailla eri kouluissa Latviassa viemässä evankeliumia lapsille ja nuorille. Suomen Helluntaiseurakuntien koulupastoreita oli hyvin edustettuna. Leevi Ahopelto, Jukka Mäkinen, Tapani Varuhin, Riikka Miettinen, Kirsti Männistö ja pastori Kari ”KK” Korhonen Alajärveltä olivat kaikki mukana sekä tutustumassa koulutyön mahdollisuuteen että palvelemassa pitäen oppitunteja nuorille ja lapsille.


Matka onnistui erittäin hyvin. Tavoitimme n 550 oppilasta ja opettajaa kolmella eri paikkakunnalla Jelgavassa, Tuski:ssa ja Madonassa. Madonassa pidimme myös vanhempain-illan johon osallistui 40 henkeä. Ryhmämme esitti pienille lapsille mm nukketeatteria ja Kari Korhonen piti huumevalistustunteja sekä kertoi elämänsä muutoksesta koskettavalla tavalla. Madonan koulun rehtori sanoi palautteessaan kuinka hänen oli pidäteltävä kyyneleitään Karin puheen aikana. ”Nyt asia meni sydämeen asti” oli hänen todistuksensa tunnin jälkeen.


Saimme alkaa järjestelemään myös uutta vierailua jo marraskuulle. Ovet kouluihin ovat avautumassa ja haaste nuorten tavoittamisesta ennaltaehkäisevän huumevalistuksen kautta on todella ajankohtaista. Ovi on Jumalan avaama ja tahdomme tehdä sen minkä voimme saavuttaaksemme evankeliumilla Latvian nuorison.


Juha ja Pavel

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva