"KAIKKI TAHTOIVAT PELASTUA" 16.11.2012

Viro ja Latvia 12.-15.10.2012
 

Syksyn ensimmäinen kokous Tallinnan Lasnamäellä saatin järjestettyä vasta lokakuussa. Lindakivi-kulttuuritalon vuokraaminen hengellistä kokousta varten on monesti ollut vaikeaa ja niin nytkin. Vihdoin saimme kuitenkin perjantai-illaksi järjestettyä tilaisuuden. Toistasataa ihmistä tuli koolle kuulemaan Jumalan sanaa ja saamaan ruoka-avustusta.


Tiimimme palveli kokouksessa musiikissa ja puheenvuoroja käyttäen. Andrus Lukas johti kokouksen, Eija Riikola lauloi venäjänkielellä koskettavia lauluja, Kalle Koiso saarnasi evankeliumia, ja minä päätin kokouksen sanalla ja rukouksella. Jälleen toistakymmentä ihmistä rukoili “syntisen rukouksen” haluten vastaanottaa Jeesuksen pelastajakseen. Rukoilimme myös sairaiden puolesta ja jaoimme ruokakasseja. 


Seuraavana päivänä palasin itse Suomeen mutta muu ryhmä Vihtori, Kalle, Eija, Merja ja Pavel jatkoivat Latviaan Riikaan jossa oli järjestetty viikonlopuksi kolmeen vankilaan kokoukset. Vankiloissa oli jälleen hyvä vastaanotto Jumalan sanalle. Eräässä vankilassa kaikki kuulijat tahtoivat pelastua! Ovet ovat avautuneet ihmeellisesti myös tähän kallisarvoiseen työhön, pelastuksen sanoman viemiseen vangituille. 


Juha