160 koolla Lasnamäellä 13.03.2012

Lasnamäki ja Maardu 2.-4.3.2012
 
160 koolla Lasnamäellä

Lasnamäen kokouksessa oli lauantaina jälleen 160 ihmistä paikalla kun pidimme evankeliointikokouksen. Narvan seurakunnan lauluryhmä oli palvelemassa musiikissa ja meitä Suomesta mukaantulleita oli minun lisäkseni Pavel Pesonen ja Igor Valler. Sattumoisin myös Lassi ja Tarja Jääskeläinen perheineen olivat myös Tallinnassa ”Ermopäällikkö” Martti Falkin kanssa ja he tulivat myös kokoukseen mukaan.


Pavel kertoi uskoontulostaan Latviassa ja minä puhuin kuinka Jeesus taivaaseen astumisensa jälkeen paransi ihmisiä. Jälleen ehkä kolmisenkymmentä ihmistä halusi myös vastata kutsuun lähteä seuraamaan Häntä. Saimme myös rukoilla useiden puolesta jotka etsivät parantumista Jumalalta. 


Kokouksen jälkeen jaoimme kasseja joissa oli hernekeittoa, ruishiutaleita, makaronia ja leipää tarvitseville ihmisille. Sekä Sanan nälkä että ruuan nälkä ovat jatkuvasti läsnä Lasnamäellä. Kiitos Jumalalle että saamme olla täyttämässä tätä tarvetta!


Illalla pidimme kokouksen Maardussa ja samoin vielä sunnuntaipäivällä.


Sunnuntaina puhuimme kaikki, sekä Igor, Pavel ja minä, myös uhraamisen siunauksesta ja Jumalan huolenpidosta jonka Hän on kätkenyt tähän taloudenhoitoon. Seurakunta oli hyvin mukana jälleen ja tuli rohkaistuksi Jumalan sanalla.


Juha