Vuosi 2022 13.01.2023

 
Vuosi 2022

Vuosi 2021


Pandemian hellittäessä saimme järjestää jälleen enemmän kokoustoimintaa.


Suomessa järjestimme Jumalan Aika -kokoustapahtumia Sastamalassa, sekä Vapaakirkossa että Helluntaiseurakunnassa. Näissä yhteensä neljä kokousta koska tapahtumapäivissä oli aina kaksi tilaisuutta. Kangasalla oli myös kaksi tilaisuutta. Kokouksissa oli runsaasti väkeä paikalla. Sastamalan Vapaakirkon pastori sanoi että tapahtuma oli heille vuoden kohokohta. Selkeä Jumalan Hengen vaikutus on ollut tilaisuuksissa ja pyrimme jatkamaan kokoustoimintaa aktiivisesti. Kokouksissa ovat sanassa palvelleet, Juha Kotisaari, Katja Lindeman, Harri Lindeman, Feija Friman ja Jani Lindroos.


Suuri Jeesus tilaisuuksia oli Tampereella maaliskuussa ja toukokuussa. Maaliskuussa sanassa palvelivat Juha Kotisaari ja Katja Lindeman ja toukokuussa Suuri Jeesus -päivässä jossa oli sekä seminaari että iltatilaisuus palvelivat Juha Kotisaari, Eeva Seppäläinen ja Juha Ketola. Seminaariin seminaariin osallistui lähes 80 henkeä ja iltatilaisuuteen samoin. Vahvassa iltatilaisuudessa esirukouspalveluun tuli yli puolet osallistujista.


Viron Narvaan teimme avustus ja -kokousmatkan marraskuussa. Matkalla oli Juha Kotisaari ja Harri Lindeman. Narvan kokous oli erityisen vahva hengeltään ja saimme toiveen pikaisesta uudelleentulosta.


Tuimme taloudellisesti myös edelleen Hervannan Katukappeliseurakunnan lähetystyötä sekä Lähetysjärjestö Patmoksen juutalaistyötä, Avainmedian Kiinan työtä sekä Fida international järjestön romanityötä sekä Latvian romanilasten leirityötä kertalahjoituksilla. Tuimme myös Se Löytyi -mediamissiota. 


Saimme olla myös auttamassa Ukrainasta maaliskuussa sotaa paenneita Inessaa, Milenaa, Svitlanaa, Markia ja Ioannaa järjestämällä heille majoituksen kesään asti jolloin he palasivat takaisin Ukrainaan. Inessa on Ukrainan Korostenissa olevan Helluntaiseurakunnan pastorin vaimo. Juuri saman seurakunnan jossa olemme vierailleet viisi kertaa romanityön puitteissa.


Yhdistyksen rukousiltoja pidimme myös 25 kertaa.