UKRAINASSA 14.09.2018

Ukraina, Korosten, 7.-10.9.2018
 
UKRAINASSA

Kolmas matkamme Ukrainaan keskittyi kokousten pitoon. Korostenin seurakunta ja sen romanityöntekijät olivat järjestäneet kahteen kylään ulkoilmakokoukset joissa saimme sekä kylvää, että leikata viljaa Jumalan aittoihin. Ensimmäisessä kylässä myös kylän johtaja tuli osallistumaan tilaisuuteen sekä kiittämään tulostamme. Hän oli myös yksi niistä jotka kokouksessa tahtoivat tehdä uskonratkaisun. Paikallisten lisäksi oma joukkomme Harri, Katja, Eija, Zanna ja minä palvelimme julistaen, todistaen ja laulaen sekä rukoillen monien puolesta eri tilaisuuksissa.


Toisen kylän kokous oli myös uuden kaivon käyttöönottotilaisuus. Yhdistyksemme sponsoroi 300 eurolla kaivon paikallisten käyttöön ja näin saimme myös hyvän tilaisuuden evankeliumin viemiseen. Suuri joukko miehiä ja naisia halusivat rukoilla tässä tilaisuudessa Jeesusta Herrakseen ja Vapahtajakseen. Kunnia ja kiitos Jumalalle! Kaivo jäi myös muistuttamaan heitä jatkuvasti elävän veden lähteestä - Jeesuksesta.


Pidimme myös Korostenin seurakunnalle päiväkokouksen ja siinäkin tilaisuudessa kaksi henkilöä tahtoi tulla uskoon. Kokous itsessään kesti lähes kolme tuntia koska Jumalan Henki alkoi vaikuttaa parantumisen alueella, sekä sisäisen että ulkoisen parantumisen. 


Koimme esirukousten suuren voiman matkan aikana ja saimme nähdä Herran toimivan ihmeellisesti! Kiitos ja kunnia siitä Hänelle sekä kiitos esirukoilijoille! 


Juha