Iloa ja uskoa HelaTorstaina 15.05.2018

10.5.2018 Tampere
 
Iloa ja uskoa HelaTorstaina

SUURI JEESUS -tapahtumapäivä Tampereen Helluntaiseurakunnassa onnistui hienosti. Pastori Usko Katto toivotti väen tervetulleeksi päivään, joka alkoi seminaarilla. Nyt jo kolmatta kertaa järjestetty armolahjaseminaari kokosi paikalle 170 osallistujaa ja Marko Selkomaan värikäs ja innostava opetus rohkaisi astumaan armolahjojen käyttämisessä eteenpäin. Emme kuunnelleet vain teoriaa, vaan harjoitimme myös välittömästi lahjojen käyttöä, ja huomasimme kuinka aidosti ne alkoivat toimia. Profetaaliset lahjat ja monet tiedon sanat jotka iltakokouksessa tulivat julki, toivat vahvan kokemuksen Jumalan rakastavasta läsnäolosta ja halusta kohdata meitä.


 Iltakokoukseeen saapui lisää väkeä ja sen ilmapiiri oli vahva ja innostunut. “VEry - bändin” johdolla saimme ylistää Herraa ja hänen suuruuttaan. Markon julistus Jeesuksen kuolemasta, ylösnousemuksesta ja taivaaseenastumisesta vakuutti pelastuksen välttämättömyydestä ja uskoontulokutsun esittämisen jälkeen kymmenkunta kättä nousi ylös ilmaisuna halusta tulla Herran luokse. Kiitos Jumalalle tästä! Ilta jatkui esirukouspalvelulla jossa palvelivat lähinnä Suuri Jeesus -kokousten esirukouspalvelijat. 


 Tapahtuman järjestäminen, sisältäen mainonnan, ruokailun, ohjelman, musiikin, puhujat, uhrinkantajat, järjestysmiehet, rukouspalvelijat, esirukouksen, salijärjestelyt, miksaajat jne vaatii aina työtä, mutta jälleen kerran toteutuivat myös Raamatun sanat: “Olkaa lujat, järkähtömättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivannäkönne ei ole turha Herrassa.” 1.Kor 15:58 

Juha

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva