"En ole vielä valmis!" 08.06.2017

Viro, Tallinna, 12.-13.5.2017
 

Tallinnan Lasnamäen kokous sujui jälleen totutulla tavalla. Väkeä saapui paikalle runsaasti, ehkä 160 ihmistä. Tällä kertaa Suomesta olivat mukana Juha, Jari ja Eija. Jari toi puheenvuorossaan jälleen kirkkaan todistuksen Jeesuksesta ja Eija lauloi sekä venäjän-, että suomenkielellä. Evankeliumin saarna ja sanoma kosketti jälleen monia sydämiä. Kuulijoiden joukossa oli myös useita ensikertalaisia. Kutsuessani ihmisiä esille vastaanottamaan Kristusta, kymmenkunta vastasi kutsuun! Heidän joukossaan oli myös nuori äiti lapsensa kanssa. Kesken kutsun esittämistä eräs kuulijoista huusi sanoen: “En ole vielä valmis!” Vastasin sanojalle, että et koskaan voi olla valmiimpi kuin nyt, kun Jumala sinua kutsuu! Tämä totuus on monesti mielessäni tällaisissa hetkissä. Emme voi luvata kenellekään toista mahdollisuutta, emmehän voi tietää tuleeko sitä koskaan. Sana sanoo: “Nyt on otollinen aika, nyt on pelastuksen päivä.” Tämän jälkeen tuli vielä joitakin niiden joukkoon jotka tahtoivat vastaanottaa Jeesuksen. Kiitos Jumalalle siitä! 


Vielä jäi mieleeni eräs nainen, joka on jo vuosia käynyt tilaisuuksissamme. Hän istuu aina salin etuosassa tummat lasit silmillään. Hyvin usein hän tulee pyytämään esirukousta silmiensä tähden. Nyt hän halusi ensin halata minua ja sitten hän sanoi: “Minä pyydän esirukousta silmieni tähden siksi, että voisin käydä näissä kokouksissa!” 


- Mekin kiitämme sinua ja myös pyydämme. Kiitämme sinua esirukouksistasi ja tuestasi! Se on tehnyt meille mahdolliseksi pitää näitä tilaisuuksia ja viedä ruoka-apua puutteenalaisille. Ja pyydämme sinua olemaan kestävä ja jatkamaan siinä! 


Juha



Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva