Hampaatkin parantuivat 19.03.2017

Viro, Lasnamäki 17.-18.3.2017
 
Hampaatkin parantuivat

Kokoustilan pienuus oli jälleen ongelmana Lindakiven kulttuuritalolla. Väkeä tuli jälleen yli 200 henkeä paikalle, jossa istumapaikkoja on ehkä 140:lle. Tämä ei haitannut kuitenkaan kokouksen kulkua. Ihmisten halu tulla kuulemaan Jumalan sanaa ja evankeliumia on ilmeinen.

Lauluryhmä aloitti jo ennen tilaisuuden alkua ja näin tilaisuus sai hyvän lähdön. Laulut, rukoukset ja puheenvuorot, sekä evankeliumin saarna vaikuttivat. Puhuin Korneliuksesta, joka oli jumalaapelkääväinen, almuja antava ja rukoileva mies, mutta joka ei kuitenkaan vielä tuntenut Jeesusta, eikä pelastusta hänessä. Halusin teroittaa sitä totuutta, että vain Jeesuksen nimessä voi saada syntinsä anteeksi, ei minkään kirkon tai seurakunnan nimessä. Tämä on monesti niiden vaikea ymmärtää, jotka ovat saaneet vahvasti uskonnollisen kasvatuksen. Tilaisuudessa oli myös runsaasti uusia ihmisiä ja toistakymmentä kättä nousi ylös, kun kysyin moniko tahtoi vastaanottaa Jeesuksen ja tehdä parannuksen elämässään. Kiitos Jumalalle tästä!

Puhuin myös Jeesuksen parantavasta voimasta ja monet kädet nousivat ylös myös parantumisrukouksen jälkeen, haluten todistaa kipujen lähteneen pois. Eräs nainen tuli kokouksen jälkeen kertomaan, kuinka hänen hampaansa olivat parantuneet, kun niiden puolesta oltiin rukoiltu edellisessä kokouksessa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun kuulin tällaisesta. Kokouksen jälkeen jaoimme 202 ruokakassia tarvitseville. 

Matkalla, Juha, Simo ja Katri

Somistekuva

Somistekuva