Vasemman käden parantumisten päivä 27.01.2017

Viro, Latvia, 12.-14.1.2017
 
Vasemman käden parantumisten päivä

“Tänään oli vasemman käden parantumisten päivä,” sanoi Pääskulan seurakunnan pastori Valeri, istuessamme syömässä lauantain kokouksen jälkeen heidän seurakunnassaan. Lasnamäen kulttuuritalolla pidettyyn kokoukseen oli tullut lähes kaksisataa ihmistä ja olimme saaneet rukoilla jälleen monien pelastusta etsivien puolesta. Monia ensikertalaisia oli jälleen mukana. Eräs iäkkäämpi mies sanoi tulleensa tilaisuuteen nähtyään kokousmainoksen jossain ulkona ja nyt hän halusi vastaanottaa Jeesuksen elämäänsä. Tämä on suurin syy siihen miksi teemme työtä Lasnamäellä. On ihmisiä jotka haluavat kuulla evankeliumia ja haluavat myös vastaanottaa sen sydämeensä.


Rukoilemme myös aina sitä, että Jumala koskettaa ihmisiä parantavalla voimallaan. Tällä kertaa tapahtui se, että yleisen rukouksen jälkeen kysyttyäni kuka koki Herran koskettaneen heitä, niin toistakymmentä kättä nousi ylös merkiksi siitä. Kun kysyin vielä mitä oli tapahtunut, niin ihmiset ilmoittivat, kuka kurkkunsa tai jalkansa kipujen lähteneen, mutta varmaan yli puolet ilmoitti myös vasemman kätensä, tai olkavartensa parantuneen. Rukoilin myös erään kuuron naisen puolesta, kuulo ei palautunut mutta hänenkin vasen kätensä oli parantunut. Kiitos Herralle kaikesta mitä hän tekee!


Kokouksessa kävijöiden määrä on tasaisesti kasvanut ja se rohkaisee meitä panostamaan yhä enemmän tähän työhön. Olimme myös edellisenä päivänä jo ajaneet Latviaan Daugavpilsiin viemään peräkärryllisen ruokaa (550kg) paikalliselle Pelastusarmeijalle ja sopimassa jatkosta. Paluumatkalla auton ohjaustehostin lopetti toimintansa mutta muutoin kaikki meni oikein hyvin. 

Matkalla, Juha, Harri, Teemu ja Igor

Somistekuva

Somistekuva