Viisaita miehiä Latvian kouluissa 29.12.2016

Latvia, koulut 30.11.-3.12. 2016
 
Viisaita miehiä Latvian kouluissa

Draaman, laulujen ja kertomusten avulla saimme jälleen viedä sanomaa Latvian lapsille ja nuorille parhaimmasta lahjasta jonka Jumala on meille antanut. 


Tällä kertaa ohjelmistossa oli jouluinen kertomus tähteä seuranneista idän miehistä, jotka tulivat kumartamaan Jeesusta hänen syntymänsä jälkeen. Sitä edelsi “syntituoli”- draama, joka esitti Jeesuksen voimaa vapauttaa ihminen synnin siteestä. Draamojen alussa ja lopussa olivat laulut ja puheenvuorot, joilla oli vielä mahdollisuus kertoa Jumalan rakkaudesta ja pelastuksesta jonka hän Jeesuksessa meille lahjoitti. Mitään parempaa lahjaa ei kai kukaan voi tarjota edes joulun aikaan.


Kouluihin on mahdollista päästä jos voimme tarjota ohjelmaa joka tukee koulujen opetussuunnitelmaa. Ohjelmallinen tunti, jossa on paljon myös visuaalista elämystä, on erittäin hyvä väline tällaisessa työssä. Viimeisen neljän vuoden aikana olemme tavoittaneet n 15 000 lasta, nuorta ja aikuista kouluvierailujen kautta. Lähes sata koulua ja kahdeksankymmentä paikkakuntaa eri puolilla Latviaa on saanut kuulla evankeliumin hyvän sanoman. Tämä on ollut avoin ovi ja suuri mahdollisuus evankeliumin viemiselle. Tällä kertaa kävimme kahdeksassa koulussa ja tavoitimme lähes seitsemänsataa oppilasta. Kiitos Herralle että hänen sanansa siemen ei palaa tyhjänä takaisin. 


Mukana “esiintyvinä taiteilijoina” Jukka, Merja, Mikael, Harri ja Juha 

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva