750 Latvian lasta, nuorta ja opettajaa 30.11.2016

Latvia, 31.10.-4.11.2016
 
750 Latvian lasta, nuorta ja opettajaa

Loka- marraskuun kouluvierailut alkoivat tiistaina, jolloin ensin oli kolme koulua, joissa oppilaita esikoululaisista teineihin. Mukana oli myös Moravian kirkon ylläpitämä koulu. Illaksi ajoimme vielä Bauskaan, johon vei tie jonka kaltaista kukaan meistä ei ollut ennen kokenut. Kuoppaista tietä ajettu kolmenkymmenenviiden kilometrin matka vei meiltä tunnin ja se tuntui sadan kilometrin pituiselta. Bauskaan seurakunta oli järjestänyt meille illaksi kokouksen johon oli kutsuttu lapsiperheitä. Tämän jälkeen vielä palaveri pastoreiden kanssa ja lopuksi tunnin ajo lumimyräkässä seuraavan päivän koulupaikkakunnalle. 


Keskiviikkona oli tilaisuudet kristillisessä koulussa, peruskoulussa, vaihtoehtoisessa koulussa ja erikoiskoulussa. Erilaisia “kasvatusalustoja” mutta sanoma kaikille oli sama: “Jeesus on tie jonka kautta löydämme Jumalan joka rakastaa meitä”.


Torstaina oli vielä kaksi koulua jonka jälkeen ajo illaksi Tallinnaan. Matkaa kertyi viidelle päivälle 2000km ja saimme viedä hyvää sanomaa 750:lle lapselle, nuorelle sekä opettajille. Kiitos Jumalalle jälleen tästä mahdollisuudesta. 


Matkalla, Juha , Harri, Jukka, Merja ja Linda    

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva