Siunaus on Jeesuksessa, ei "Humalassa"! 23.06.2016

Viro, Lasnamäki 18.6.2016
 
Siunaus on Jeesuksessa, ei

Saavuimme perjantai-iltapäivällä Tallinnaan, minä Igor ja Jari, jossa majoituimme Humalatiellä sijaitsevaan ”Humala” nimiseen hotelliin. Majoituspaikat kesäisin Tallinnassa ovat joskus vaikeasti saatavia ja nyt löysimme tästä paikasta muutaman vapaan huoneen. Nimi ei ollut enne, sillä hotelli oli juuri vaihtamassa omistajaa ja vastaanottovirkailija oli juuri irtisanomassa itseään kun saavuimme paikalle. Huoneiden kunto oli lähinnä välttävä. Ylimmässä kerroksessa tapetit olivat kastuneet, kun sade pääsi kattoikkunasta sisälle ja omassa huoneessani kylpyhuoneen kattoelementit alkoivat varhain aamulla putoilla omia aikojaan. Aamiainen oli samaa luokkaa sillä seurauksella, että jouduimme lopulta lähtemään jonnekin muualle aamupalalle. Joskus näin. Saimme kuitenkin hyvin aikaa valmistautua kokoukseen yhdessä rukoillen hotellihuoneessa.


Kokous Lasnamäellä oli sitävastoin vahva ja väkeäkin oli paikalla nyt 150 henkeä. Täyden Evankeliumin Seurakunnan musiikkivoimat olivat jälleen paikalla ja he lauloivat erilaisilla kokoonpanoilla sekä hartaita, että reippaampiakin lauluja. Osaan lauluista kokousväki lähti hyvin mukaan ja se toi hyvän ilmapiirin. Omassa osuudessamme Jari Tuominen todisti Jeesuksen ihmeitätekevästä voimasta häntä itseään kohtaan ja minä saarnasin lopussa Jeesuksesta, joka on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti. Kokoukseen tuli vahva Hengen läsnäolo ja koin, että Herra parantaa ihmisiä. Yleisen rukouksen jälkeen monet nostivat kätensä ylös kun kysyin tunsiko joku Jumalan koskettaneen häntä. Eräs iäkäs nainen ei tahtonut pysyä pystyssä kun rukoilin hänen puolestaan kokouksen lopussa ja toinen nainen kertoi kuinka hänen verenpaineensa ja jokin toinen vaiva olivat parantuneet viimekerralla rukoiltaessa. Nyt oli tarve rukoilla kipeän polven puolesta. 


Vain Jumala voi parantaa, mutta meidät on kutsuttu viemään sanoma Hänestä, parantavasta Jeesuksesta, näille iäkkäille ihmisille jotka ovat monessa muussakin puutteessa ja ahdingossa vanhoilla päivillään.


Juha, Igor ja Jari 


”Teidän vanhuuteenne asti minä olen sama, hamaan harmaantumiseenne saakka minä kannan; niin minä olen tehnyt, ja vastedeskin minä nostan, minä kannan ja pelastan.” Jes 46:4

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva