"Etuoikeutetussa paikassa" 20.04.2016

Latvian vankiloissa 4.-6.2.2016
 

Helmikuun vankilakierros Latviassa käsitti kolme vankilaa joista kaksi oli Riikassa ja yksi Jekabpilsissä. Evankeliumia olivat viemässä Vihtori ja Pavel sekä Harri ja Rosita. Lisäksi ryhmä vei samalla peräkärryllisen, eli noin 600kg ruokatarvikkeita, Daugavpilsin Pelastusarmeijan työn tukemiseksi.


Jekabpilsissä sekä molemmissa Riikan miesvankiloissa, keskusvankilassa ja Brasassa, tilaisuudet onnistuivat hyvin ja useiden vankien puolesta saatiin jälleen rukoilla. 


Kiitämme Jumalaa siitä, että on yhä vielä mahdollisuus viedä evankeliumia näille miehille, jotka eivät ehkä missään muussa elämäntilanteessa olisi tulleet sitä kuulemaan. Olen usein ajatellut tätä asiaa vieraillessani vankiloissa. Inhimillisesti ajatellen se tuntuu oudolta mutta iankaikkisuutta ajatellen niin kirkkaalta; suurin lahja minkä täällä voi saada, on saada kuulla evankeliumi pelastuksesta ja pelastajasta, joka muuttaa koko elämämme ja ikuisuutemme. Siksi nämä miehet jotka tulevat kuulemaan ovat ”etuoikeutetussa paikassa” ja tilassa jonka Jumala on heille antanut. 


JuhaSomistekuva

Somistekuva

Somistekuva