Kahleet murtuvat 20.10.2011

Narvassa 14.-16.10.2011
 
Kahleet murtuvat

Viron Narvan Jumalan Sana seurakunnan naiset ja VEry:n jäsenet Merja, Eija Riikola ja Zanna Valler järjestivät kokouksen naisille lauantaina 15.10. Paikalle saapui noin 50 naista, joista osa tuli myös Venäjältä ja lähikaupungeista. 

 

Kokouksen alussa Eija lauloi kaksi laulua venäjän kielellä. Merja puheen aiheena oli toivo. Toivo on se asia mikä auttaa jatkamaan kun tuntuu siltä ettei enää mikään muu voi auttaa.  Sana vastanotettiin ilolla. Monella naisella on pelastumattomiat läheisiä, on myös työttömiä läheisiä, sairaita tai huumeiden käyttäjiä tai jopa prostituoituja. Monenlaisiin ongelmiin Jumalan Sana on vastaus.

 

...poika on huumeista vapaa...

 

Eräs Venäjältä saapunut nainen todisti Jumalan ihmeestä omassa elämässään. Hän oli osallistunut vastaavalaiseen kokoukseen noin kaksi vuotta sitten. Silloin Merja, Eija ja Zanna rukoilivat hänen kanssaan että naisen poika vapautuisi huumausaineista. Nyt hän iloisena todisti, että poika on huumeista VAPAA! Rouva on jo kaksi vuotta opiskelllut suomenkieltä voidakseen tehdä yhteistyötä suomalaisten kanssa.

 

Iltapäivällä vierailtiin Uusi Elämä keskuksessa joka on perustettu alkoholisteja, narkomaaneja ja kodittomia varten. Toimme sinne leipää, ryynejä ja sokeria. Tällä hetkellä keskuskessa asuu 11 veljeä. Kolme heistä on kohta valmiina lähtemään takaisiin normaalielämään. He haluavat liittyä seurakuntaan ja aloittaa työnteon. Eija esitti kaksi laulua venäjäksi ja Merja puhui aiheesta Jumalalla on sinulle tulevaisuus ja toivo. 

 

Sunnuntaina klo 11.00 ryhmä osallistui pastor Dimitri Andrejevin seurakunnan kokoukseen. Paikalla oli noin 50 ihmistä. Pyhä Henki osoitti voimakkaalla läsnäolollaan oman työnsä ihmisten sydämissä. 

 

Zanna

 


Somistekuva

Somistekuva