Tila loppuu kokoussalissa 19.02.2016

Viro, Lasnamäki 12.-13.2.2016
 
Tila loppuu kokoussalissa

Helmikuun kokoukseen Lasnamäellä olimme varautuneet vain 160:tä tulijaa varten. Edelliskerralla 130 ruokapussia oli riittänyt kokouksen jälkeen mutta nyt kävi toisin. Kokoussalin penkit ovat loppuneet jo monesti ennenkin ja ihmiset ovat joutuneet seisomaan seinänvierillä, mutta nyt alkoi näyttää siltä ettei seinänvierilläkään ole enää tilaa. Olin tällä kertaa ainoana Suomesta tulleena tilaisuudessa mutta Täyden Evankeliumin Seurakunnan väki oli paikalla ja he palvelivat jälleen hienosti niin että kaikki onnistui hyvin. 


Ennen tilaisuutta eräs iäkäs inkeriläinen mummo halusi puhua kanssani ja kyseli onko paikalla suomalainen lauluryhmä. Hän oli ensimmäistä kertaa kokouksessa ja odotti kuulevansa suomalaisten esiintyvän. Kerroin että ehkä seuraavalla kerralla tulee jälleen myös suomalaisia laulajia. Sama mummo kokouksen lopussa halusi antaa elämänsä Jeesukselle. Hän ilmoitti myös että kipu hänen jalastaan oli lähtenyt rukoillessamme sairaiden puolesta. Kiitos Herralle tästä! Hän sai Herralta parempaa kuin oli osannut odottaa, tullessaan ”suomalaisia” katsomaan. Tilaisuudessa oli lähes 200 ihmistä ja toistakymmentä heistä teki myös uskonratkaisun. Parikymmentä tarvitsevaa jäi tällä kertaa ilman ruokapussia. 


Seuraava kokous maaliskuussa järjestetään Täyden Evankeliumin Seurakunnan tiloissa jotka sijaitsevat useita kilometrejä kauempana Lasnamäeltä. Haluamme nähdä kuinka halukkaasti ihmiset ovat valmiit tulemaan myös sinne kokoukseen. Toivomme ja rukoilemme että kokouksissa uskoontulleet löytäisivät myös hengellisen kodin itselleen. 


Matkalla, JuhaSomistekuva