Jeesus parantaa 19.01.2016

Viro, Lasnamäki 15.-16.1.2016
 
Jeesus parantaa

Menin perjantai-iltana Tallinnaan ja vein Täyden Evankeliumin Seurakunnalle sekä hengellistä että aineellista ruokaa. Hengellinen ruoka käsitti 1500 kpl venäjänkielistä Johanneksen evankeliumia ja 600 Uutta Testamenttia. He olivat pyytäneet tällaista materiaalia evankeliointityötään varten. Aineellinen ruoka käsitti 150 pakettia kaurapuurohiutaletta, joka tulee seurakunnan omaan tarpeeseen.


Seuraavana päivänä oli jälleen Lasnamäellä kokous. Nyt paikalla oli noin 130 kuulijaa. Penkit lopppuivat jälleen kesken ja osa ihmisistä joutui seisomaan. Seurakunnan väkeä oli auttamassa musiikissa ja puheenvuoroissa. Puhuin aluksi seurakunnan tarpeellisuudesta uskovat elämässä ja lopuksi Jeesuksen tulemisesta maailmaan syntisiä pelastamaan. Saarnasin Filippiläiskirjeen toisesta luvusta, jossa kerrotaan Jeesuksen alentumisesta ja koroittamisesta sekä Jeesuksen nimestä. Kerroin myös Jeesuksen nimen parantavasta voimasta. Kokouksen lopussa rukoilimme että Herra koskettaa parantaen ja toistakymmentä ihmistä nosti myös kätensä ylös ilmaisten että kivut olivat lähteneet heistä. Muutama ihminen halusi myös tehdä uskonratkaisun. Eräs nainen tuli tilaisuuden lopusssa kertomaan että hänellä oli ollut useita viikkoja kurkku kipeä, eikä ollut millään parantunut. Rukoillessaan asian puolesta hän oli nähnyt näyssä Jeesuksen ja saanut kehoituksen tulla minun luokseni. Rukoilin tietysti hänenkin puolestaan. Tämä nainen kutsuu jatkuvasti ihmisiä mukaan Lasnamäen kokouksiin.


Igor oli tullut jälleen lauantaina auttamaan kokouksessa ja järjesti ruokapussien jaon. Osa pusseista jäi jälleen seurakunnan käyttöön. 


Juha