"Toivon silta" 21.07.2015

Itä-Viro, 18.-19.7.2015
 

Matkamme oli 18-19.7. Lähtö oli varhaisaamulla lauantaina kohti Itä-Virossa olevaa  Kurtnajärven leirikeskusta. Narvalainen seurakunta Kaitatie oli yhteistyössä vankilapastorin kanssa järjestänyt ”Toivon silta” nimisen tapahtuman joka kesti perjantaista sunnuntaihin asti. Tapahtuma oli järjestetty erityisesti vankiloissa uskoontulleille ja heidän perheilleen. Leirilla oli arvioilta 80 osallistujaa. 

 

Saavuttuamme leirialueelle meille tarjottiin ensimmäiseksi runsas lounas. Launatain tilaisuus oli suunnattu alustavasti naisille. Siihen oli puhujaksi oli pyydetty Merja ja tulkkina toimi Zanna Valler. Kokous alkoi klo 17.00. Sen aikana huomasimme, että tilaisuuteen tuli enemmän miehiä kuin naisia. Sanoma kosketti kaikkia läsnäolijoita - luottamus Jumalaan, kiitollisuus siitä että Hän pelastaa ja turvallinen elämä Hänen suojassa. 

 

Seuraavana päivänä vierailimme uudessa kuntoutuskeskuksessa Auveressa, jossa tällä hetkellä on neljä asukasta.

 

Meillä oli myös mahtava mahdollisuus tavata Kohtla-Järvellä vapaaseurakuntien liiton johtaja Pastori Oleg Pronin. Hänen kanssaan sovimme uudesta seurakuntavierailusta lokakuussa. Sen yhteydessä on naisten kokous, sekä kokous ruokakassien jakotilaisuuden yhteydessä Manna-mission tiloissa.

 

Koimme Jumalan siunausta ja varjelusta matkallamme ja esirukouksen voimaa. 

 

Matkaterveisin Merja ja Zanna 

Somistekuva

Somistekuva