"Voitetaan Lasnamäki Jeesukselle" 12.08.2015

Viro, Lasnamäki 10.-11.7.2015
 

Lähdimme matkaan Tampereelta perjantaina iltapäivällä kohti Tallinnaa. Suunnitelmassa oli lauantaina päivällä mennä pitämään evankelioiva kokous Lasnamäelle kulttuuritalo Lindakiveen. Hotellissa vietetyn yön jälkeen valmistauduimme tilaisuuteen yhdessä rukoillen ja kohdaten Jeesuksen. Saimme kokoukseen johdatusta ja otimme jokainen oman palvelupaikkamme; Jari Tuominen saarnaa, Eija Riikola laulaa ja ylistää, Marjo Kiviranta todistaa, Harri Lindeman kuvaa ja miksaa sekä Katja Lindeman johtaa tilaisuutta. Uskon, että johdatus tosiaan oli meidän kanssamme Pyhän Hengen kautta ja palvelimme levosta käsin! 


Alkusanoiksi jaoin psalmista 51:15 kuinka Jumala tahtoo auttaa meitä kun avuksemme huudamme Häntä hädän keskellä ja tästä Eija jatkoi johtamalla meitä ylistykseen lauluilla. Tilanne eteni todistus puheenvuoroon jonka piti Marjo. Hän kertoi kuinka Jumala oli pysäyttänyt hänet isoäidin kuoleman kautta ja tuolloin sai tulla uskoon. Samalla Marjo kertoi kuinka häntä vaivannut selkävaiva oli parantunut eikä hänen ole tarvinnut ottaa vahvoja särkylääkkeitä. Kunnia Herra Jeesukselle! Hänelle totisesti on kaikki mahdollista!


Tilaisuuden puolivälissä oli Jarin aika astua palvelemaan Sanan kera jonka hän oli saanut sydämelleen julistaa. Hän alusti puheenvuoroaan toteamalla ajatuksella; totuutta on monenlaista ja monia versioita joka muuttuu ja muuttaa muotoaan joka kerta kun avaamme tv:n tai radion ja lisäksi sanomalehti kertoo kaiken kukkuraksi vielä oman näkökulmansa varsinaisesta totuudesta joka poikkeaa sivuun alkuperäisestä. Ja tämä saa aikaan meissä pelkoa ja levottomuutta. Mutta todellinen totuus on raamatussa, Jumalan sanassa, Jeesus Kristus on ainoa Jumala ja Totuus jota uskoa. Jeesus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Hän tarjoaa täydellisen anteeksiannon ja tästä seuraa valtava rauha kun on saanut Jumalan kanssa asiat kuntoon.


Saarnan aihe oli  Sakkeus ja Jari kertoi sanan pohjalta kuinka Sakkeus kohtasi Jeesuksen ja kuinka Jeesus kohtasi Sakkeusta. Hän oli pieni mies ja oli kuullut Jeesuksesta ja halusi kovasti nähdä Herran joka mahdollistui puuhun kiipeämällä yli väkijoukon. Kuinka merkittävää oli se kun Jeesus huomasi pikkuisen miehen puussa eikä kävellyt hänen ohitseen vaan pysähtyi puun juurelle ja puhutteli Sakkeusta ja kutsui itsensä rikkaan pikkumiehen luo kylään! Raamattu kertoo kuinka Sakkeus tuli uskoon ja teki parannuksen maksamalla nelinkertaisesti ihmisille pois joilta oli vienyt rahaa. Koskettavaa kuinka Jeesus on kiinnostunut meistä jokaisesta pienestä ihmisestä vaikka Hän on suuri Jumala. Kuinka merkittävää on se kun Jeesus kohtaa meitä, me muutumme ja sydämemme kääntyy. Ja sydämen huoneemme puhdistuu ja se siivotaan kun Hän tulee meille kylään ja aterioitsee kanssamme.


Meillä oli lopussa yhteinen rukoushetki eli ihmiset nousivat ylös ja me Herran palvelijat tulimme eteen siunaamaan heitä ja nostimme kädet heidän ylleen. Siinä Jari johti rukousta voimakkaasti ja julisti terveyttä, vapautusta Jeesuksen nimessä. Tilanne oli hengellisesti vahva ja siinä koki sydämessä jotain tapahtuvan. Jumalan käsi liikkui.


Sydämelleni vahvistui ja voimistui kutsua tilaisuuksiin enemmän ihmisiä ja rohkaista paikalla olleita tuomaan mukanaan tilaisuuksiin lapsia, nuoria, nuoria perheitä, sukulaisia, naapureita, tuttuja ja myös niitä tuntemattomia. Kehotin kertomaan ja todistamaan Jeesuksesta perheissä, suvuissa, naapureissa. Kerroin että Jumala pelastaa perhekunnittain ja oli hyvä osoittaa ja kertoa omasta kohdasta mies on uskossa ja lapset ovat uskossa ja tahtomme on palvella Herraa perheenä. Tunnelma tiivistyi "Voitetaan Lasnamäki Jeesukselle!" lausauhdukseen johon moni yhtyi iloisena ja toiveikkaana.


Kokouksen päätyttyä jokainen sai vielä ruokakassin matkaansa. 


Herraa odottaen, Katja Lindeman
 

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva