Uskoontuloja ja parantumisia 09.12.2014

Viro, Tallinna, 13.-14.11.2014
 
Uskoontuloja ja parantumisia

Tallinnan Lasnamäki - Kopli viikonvaihteeseen saimme kaksi tilaisuutta jotka olivat samanaikaisesti.

 

Koplin kaupunginosassa olevassa köyhien ihmisten ruokalassa on mahdollisuus saada ilmainen ruoka neljästi viikossa. Moni ruokavieraista asuu kaduilla tai jossain ympäristön autiotaloista. Kahden tunnin ajan ihmisten ruokaillessa on lupa laulaa ja todistaa heille Herrasta sekä rukoilla heidän kanssaan. Tänne lähtivät Vihtori, Elina, Katja ja Marjo pitämään kokousta. Tämän kahden tunnin nonstop-kokouksen aikana he saivat kolme kertaa käydä rukoilemassa kuulijoiden puolesta ja heistä useat halusivat vastaanottaa Jeesuksen.

 

Tämä ”kaduilla ja kujilla” tapahtuva evankeliointi on monin tavoin koskettava tapahtuma myös meille itsellemme. ”Varas ei tule muuta kuin varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan” on niin todellista näiden ihmisten kohdalla ja heistä kuitenkin on maksettu sama kallis hinta kuin jokaisesta muustakin. Katja muisti tilaisuudessa olevan miehen joka pari vuotta aiemmin oli ollut hyvin huonokuntoisena paikalla. Nyt hän oli siisteissä vaatteissa ja kertoi tulleensa uskoon. Hän sanoi koettavansa auttaa nyt muitakin samalle tielle. Jeesus toimii näiden ihmisten kohdalla!

 

Lasnamäellä pidimme tilaisuutta Narvan seurakunnan lauluryhmän kanssa.Tilaisuudessa oli noin 150 kuulijaa paikalla. Kokouksen ilmapiiri oli jälleen Hengen täyteinen ja vastaanottava. Jari todisti Herrasta, Eija lauloi ja minä saarnasin evankelimia Jeesuksesta. Tilaisuuden lopulla parikymmentä ihmistä halusi tehdä uskonratkaisun ja vastaanottaa Jeesuksen! Rukoilin vielä yleisesti että Jumala  koskettaisi myös parantavalla voimallaan ihmisiä. Kysyessäni kokiko joku Herran koskettaneen häntä niin välittömästi eräs nainen alkoi viittilöidä ja sanoi selkänsä parantuneen. Myöhemmin hän kertoi tulleensa selkä kumarassa kokoukseen kivun tähden joka oli ollut useita viikkoja. Rukouksen aikana kivut olivat kadonneet ja selkä alkoi toimia moitteetta! Toinen nainen kertoi että rukouksen aikana hänen nilkassaan ollut kipu oli noussut ylöspäin ja sitten alaspäin ja sitten kokonaan poistuneen jalasta. Kolmas nainen kertoi käsissään olleiden paiseiden kadonneen. Kiitos Herralle hänen moninaisesta armostaan! Tilaisuuden jälkeen jaoimme myös ruokapussit kaikille tarvitseville.  

 Kiittäen Jumalaa, Juha, Vihtori, Elina, Eija, Katja, Marjo ja Jari!

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva