ruokaa lapsille ... ja aikuisille 11.12.2011

Latviassa ja Virossa 3.-5..112011
 
ruokaa lapsille ... ja aikuisille

Torstaina otin Aare Lukmanin mukaan Tallinnasta ja lähdimme ajamaan kohti Riikaa. Veimme ensin Latvian Kristillisen Mission leirikeskukseen ruokaa - 150kg ohrahiutaleita ja 300kg leipää. Keskuksen työntekijä kertoi että seuraavana päivänä keskukseen tulee 80 lasta viikonlopuksi ja tämä ruoka oli kuin ”tilattu” sitä varten. Jumala tiesi tarpeen!


Perjantaina istuimme palaverissa viiden tunnin ajan keskustelemassa koulutyön käynnistämiseen liittyvistä asioista. Palaverissa olivat Latvian venäjänkielisen Helluntaiunionin piispa Nikolai Gribs, Latvian Kristillisen Mission johtaja Slava Altuhovs, pastori Peteris Samoilics ja Latvian Evankelisen Allianssin johtaja Vadim Kovalev. Myöhemmin tapasin vielä Riikassa toimivan messiaanisen ”Sofar” seurakunnan johtajan pastori Leonid Vapnen. Illalla ajoimme Tallinnaan.


Lauantaina  oli jälleen kokous Lasnamäen kulttuuritalossa jonne n 120 henkeä tuli paikalle. Vastuunkantajina meitä oli nyt vain kolme miestä. Minä puhuin Aare oli tulkkina sekä Andrus Lukas puhui ja oli myös musiikkivastuussa. Puhuin Jumalan armosta joka on annettu meille Kristuksessa jo ennen ikuisia aikoja. Jälleen paljon käsiä nousi ylös ihmisten ilmaisten halunsa lähteä seuraamaan Jeesusta. Eräs nainen halusi myös todistaa kuinka hän on jo kaksi kertaa parantunut kokouksissa ollessaan. Kokouksen loputtua jaoimme myös ruokakasseja niitä tarvitseville ilhmisille.


JuhaSomistekuva

Somistekuva