Pelastava ja parantava Jumala 08.11.2011

Tallinna 7.-8.10.2011
 
Pelastava ja parantava Jumala

Tulimme myöhään perjantai-iltana Tallinnaan, Keijo Airosto oli tullut jo aiemmin aamulla ja vienyt ruoka- ja ”evankeliumi” lastin Narvaan ja Kohtla-Järvelle.


Lauantaipäivän kokoukseen Lasnamäelle saapui jälleen satakunta ihmistä. Kun kysyin moniko oli ensimmäistä kerta mukana niin viitisentoista kättä nousi ylös. 


Tällä kertaa musiikista vastasi Haapsalun venäjänkielisen Helluntaiseurakunnan pastori Viktor Romanov. Hän soitti ja lauloi sanomaltaan koskettavia ja evankelioivia lauluja. Keijo kertoi Jumalan muuttavasta voimasta elämässään ja kehoitti voimakkaasti uskomaan Jeesukseen koko sydämestään. Minä puhuin Jumalan parantavasta voimasta ja Jeesuksesta joka on kiinnostunut ”tavallisista” ihmisistä ja heidän ongelmistaan.


... pelastava ja parantava Jumala...


Lopuksi rukoilimme ja viitisentoista ihmista halusi vastaanottaa Jeesuksen pelastajakseen ja Herrakseen. Kiitos ja kunnia Herralle! Eräs nainen halusi myös välttämättä kertoa kuinka Jumala oli parantanut hänen kätensä joiden puolesta oli rukoiltu edellisellä kerralla. Tämän jälkeen rukoilimme myös sairaiden puolesta. Ruokakasseja jaettiin 130kpl kokouksen jälkeen. 


Matkalla mukana Juha, Keijo, Jari ja Pavel


Juha