...muistettava köyhiä

...muistettava köyhiä

Marraskuussa ja Joulukuussa veimme ruoka-avustusta Sekä Tallinnan Lasnamäen kokouksia varten että Narvan Jumalan Sana -seurakunnalle. Narvan seurakunta auttaa paikkakunnan vähävaraisia ruoka- ja vaatepua tarjoamalla. Herra siunatkoon kaikkea tätä työtä. “Meidän oli vain muistettava köyhiä, ja niin minä olen pyrkinyt tekemäänkin”, sanoo apostoli Paavali kirjeessään Galatalaisille. Tämä on hyvä ohje... Lue lisää »

SUURI JEESUS marraskuu

SUURI JEESUS marraskuu

Marraskuun pimeänä iltana SUURI JEESUS -ilta keräsi lähes kolmesataa osallistujaa Helluntaiseurakuntaan. Oli ilo kokea tapahtuman ilmapiiri josta osallistujat eivät malttaneet poiskaan lähteä.  Joona Salon ryhmän johdolla ylistimme Herraa ja Pekka Perho julisti koskettavaa sanomaa pettyneestä naisesta joka kohtasi Jeesuksen Samarian kaivolla. Rukouspalvelijoiden välittämät tiedon sanat rohkaisivat uskomaan Jumalaan, joka tuntee eläm&a... Lue lisää »

Lokakuussa Lasnamäellä

Lokakuussa Lasnamäellä

Lokakuun kokoukseen Lasnamäellä tuli jälleen runsaasti väkeä. Olimme Jari Tuomisen kanssa paikalla palvelemassa yhdessä Tallinnan Täieliku Evangeeliumi Kogudus -seurakunnan väen kanssa. Saimme todistaa ja saarnata Jeesuksesta joka pelastaa ja parantaa, sekä rukoilla monien puolesta jotka halusivat kohdata Herraa. Kymmenkunta ihmistä halusi myös tehdä ratkaisunsa vastaanottaa Jeesuksen elämäänsä. Jumalalle kunnia tä... Lue lisää »