Nouto- ja vientipäivät

Nouto- ja vientipäivät

Koronavirusrajoitteiden tähden emme voineet tehdä useaan kuukauteen matkoja Baltiaan. Tallinnan Lasnamäen kokoussali Lindakivi oli suljettu myös toukokuun puoliväliin asti ja sen jälkeenkään ei saliin ole saanut ottaa kuin 30 henkeä sisään, eikä myöskään ketään yli 65 vuotiasta. Siksi kokoustoimintaa ei ole ollut. Aikaa on ollut kuljetuskaluston kunnostukseen ym.  Nyt kuitenkin alkoi jälleen tapahtua kun... Lue lisää »

Palaa Jeesuksen luokse

Palaa Jeesuksen luokse

Torstai-illan Suuri Jeesus kokous toi satakunta ihmistä Tampereen Helluntaiseurakuntaan.   Juuri alkaneesta virusepidemiasta huolimatta ja ehkä jotkut sen pelästyttäminäkin tulivat Herran kasvojen eteen. Emme joutuneet nytkään pettymään vaan koimme Pyhän Hengen läsnäolon alusta loppuun asti vahvana. Kutsu palata Jeesuksen luokse oli vahvana esillä koko tilaisuudessa ja monet halusivat tulla Herran luokse ja esirukouspalveluun. Juha Kotisaari... Lue lisää »

Evankeliumia Kangasalla

Evankeliumia Kangasalla

Mahtava SUURI JEESUS -kokous Kangasalla. Toistasataa ihmistä tuli kuulemaan evankeliumia ja vastaanottamaan Herralta. Vihtori Muhujärven lauluryhmä sai kokousväenkin mukaansa laulamaan ja Katja Lindeman todisti uskoontulostaan, sekä kehoitti voimakkaasti jokaista elämään Hengen täyttämää elämää. Simo Kahrin julistama uskontäyteinen saarna upposi kuulijakuntaan ja rukouspalveluun tuli runsaasti väkeä. Saimme... Lue lisää »